Cortenstaal borderrand

Volledig op maat gemaakt

Een cortenstaal borderrand maakt van je tuin in één keer een modern design

Je ziet het steeds vaker. Bijna iedere moderne tuin lijkt het wel te hebben: een cortenstaal borderrand. Deze kantopsluiting van oranje-bruin staal wordt steeds populairder. Je ziet het terug in achtertuinen, parken en zelfs in kunstwerken langs de weg.


Dat komt omdat het cortenstaal goed combineert met de kleuren die je veel terugziet in de natuur. Het groen van het gras, maar ook het fleurige van de bloemen en witte grind stenen combineren mooi met deze staalsoort.

 

Waarom cortenstaal kiezen voor een kantopsluiting?  

Je ziet een cortenstaal kantopsluiting op steeds meer plekken terugkomen. Het is één van de duurzaamste materialen die je in de buitenlucht kunt gebruiken. Door de roestlaag op het metaal wordt het corrosiewerend en weersbestendig. Daardoor gaat het nog jaren mee en is je borderrand volledig onderhoudsvrij. Dat is nog eens onbezorgd genieten van je tuin.


Een borderrand van cortenstaal is ook zeer flexibel en goed te combineren met andere materialen. Denk aan hout, steen en beton. Allemaal kenmerkende elementen die je veel in de tuin terugziet komen.


Wanneer je borderrand geleverd wordt, zul je zien dat deze nog niet verroest is, maar een metaal kleur heeft. Daarom leggen we je graag uit hoe je cortenstaal sneller laat roesten.

 

Borderrand van cortenstaal is een unieke touch aan je tuin! Deze befaamde oranje-bruin staalsoort wordt steeds populairder gebruikt onder particulieren. Cortenstaall is ontzettend goed te combineren met de planten en valt direct op. Als je voor cortenstaal kiest, is jouw buitenruimte zeker niet saai en grijs. Tijdens het roestprocess krijgt cortenstaal namelijk een speciale roestkleur. Lees meer over deze unieke staalsoort en de kenmerken daarvan {LINK}.

Waarom cortenstaal kiezen voor een kantopsluiting?  

Dit ongebruikelijk materiaal is fantastisch om mee te werken omdat het corrosiewerend, duurzaam en weerbestendig is. Jouw cortenstaal borderrand gaat dus jaren mee. Het vereist ook geen extra kosten voor verven want de laag die ontstaat na de blootstelling aan vocht en zuurstof heeft al een unieke kleur. Borderrand van cortenstaal is ook zeer flexibel. Je kunt het combineren met materialen zoals hout, steen en beton die vaak in de tuin worden gebruikt. En last but not least, cortenstaal borderrand is compleet onderhoudsvrij. Lees meer over de belangrijkste voordelen van cortenstaal in onze blog {LINK}.

Een cortenstaal borderrand is flexibel, perfect voor complexe designs

Cortenstaal borderranden zijn vrij dun en dat geeft ze flexibiliteit. Daarom zie je borderranden ook in verschillende vormen voorbijkomen. Een mooie ronde rand om die boom? Geen probleem.

Cortenstaal is uitermate geschikt om mooie bochten te maken of voor gebruik langs kronkelende tuinpaden. Geef dus goed aan wat je wensen zijn en wij zullen je helpen om de juiste borderrand of kantopsluiting voor jou te vinden.

Cortenstaal borderrand op maat

Bij Staallokaal maken we alle cortenstaal kantopsluitingen volledig op maat. Zoek je cortenstaal borderrand van 20cm of 40 cm? We voorzien cortenstaal tuinafscheiding van elke hoogte en vorm. Bij ons krijg je de borderrand die precies naar jouw wensen ontworpen is.    

Cortenstaal border als bloembak

Cortenstaal borders kunnen worden ook steeds vaker gebruikt als bloembakken. Met oranje-bruin roestkleur van cortenstaal bloembakken wordt jouw buitenruimte erg uniek. De planten zitten er fantastisch uit en ze vallen direct op. Wil je cortenstaal kantopsluiting en cortenstaal border als bloembak combineren? Geen probleem. Maatwerk is ons ding bij Staallokaal dus we kunnen je tuin inrichten precies zoals je wilt!  

Wil je jouw cortenstaal borderrand op maat? Dat regelen we.

Maatwerk. Dat is waar we bij Staallokaal goed in zijn. We doen zelfs volledige projectinrichtingen op maat. Het is dus geen probleem als je jouw borderrand volledig op maat wilt hebben. Een cortenstaal borderrand van 20cm of 40 cm? Alles naar jouw wens.  

Plantenbak als cortenstaal border

Cortenstaal borders worden ook als bloembakken gebruikt. De roestkleur zorgt er namelijk voor dat de bloemen en planten nog meer opvallen. De fleurige kleuren vallen meteen op.

Door de toenemende populariteit, kregen wij steeds vaker aanvragen voor een cortenstaal plantenbak. Daarom hebben wij klikbare plantenbakken ontwikkeld die perfect samen gaan met borderranden en kantopsluitingen.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

"De mannen van Staallokaal hebben een prachtige kachel ontworpen als cadeau aan mijn vader, die graag zeilt. Het resultaat is top geworden, bedankt!"
- Dennis D
"Inmiddels al meerdere projecten door de mannen van staallokaal laten ontwerpen en ontwikkelen. Wat een vakmannen. Ieder detail wordt naar eigen wens ontworpen. Al heb je het over sportparken tot complete wenteltrappen deze heren kunnen alles maken van staal. Naast dat ze vakkundig zijn, zijn het vriendelijke heren waarmee je graag een kop koffie drinkt om over alles en nog wat te praten. Ik voorspel een gouden toekomst als deze heren op dit niveau door blijven presteren."
- Cali Club
"Heel blij met het mega mooie wijnrek van Staallokaal!"
- Erik van Veen
"Top! Vakkundig en betrokken. Ze komen bij je langs, luisteren naar je wensen en gaan niet voor minder naar huis dan een 10. Zeker een aanrader wanneer je iets vets van staal wilt maken. Meerdere vuurkorven van de heren ontvangen waar wij nog steeds veel plezier aan beleven. Aanrader!"
- Gustafit Lifestyle

Een cortenstaal borderrand
volledig op maat

Vraag offerte aan

Value is required
Value is required
Value is required
Bedankt voor je aanvraag! we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Bekijk onze bestsellers


Met deze nieuwe essential wordt je tuin nog mooier

Als je dit leest, kun je wel stellen dat je erg geïnteresseerd bent in cortenstaal. Als dat zo is, is vandaag je geluksdag. We hebben namelijk iets unieks ontwikkeld op aanvraag van een tevreden klant: een kliko ombouw van cortenstaal.

Met de kliko ombouw zet je iets unieks in je tuin met als extra voordeel dat je niet meer hoeft te ergeren aan de vuilnisbakken. Deze zet je handig in de containerberging en je hebt er geen omkijken meer naar. Het unieke systeem zorgt ervoor dat jij in één keer de deksel kunt openen. En dat terwijl ongedierte wordt buiten gehouden. Bekijk hem snel.

Kliko ombouw
Kliko ombouw
Cortenstaal brievenbus

Een pakketje dat past in je cortenstaal brievenbus?

Een mooie borderrand wil je natuurlijk combineren met andere mooie dingen. Daarom hebben we tijdens een tuinproject deze cortenstaal brievenbus ontworpen.

Natuurlijk kan de postbode zijn gewone post erin kwijt, maar we hebben ook een speciaal mechanisme ontwikkelt voor pakketjes. Pakketjes gaan er makkelijk in, maar door ons anti-diefstal systeem komen ze er zonder sleutel niet meer uit. Een zorg minder.

Je hoeft niet langer naar een afhaalpunt of de buren. Nu kun je pakketjes gewoon thuis laten bezorgen.

cortenstaal brievenbus