Cortenstaal tuinafscheiding

Locatie: 

Klant:

Oplevering:

Product:

Kleur:

Ontwerp:

Amsterdam

The Unbound Amsterdam

December 2021

Wijnmolen

Antraciet

Wouter Both

Tuinafscheiding in hartje Groningen is de perfecte balans tussen privacy en de rumoer van de stad

De stad is altijd in beweging en als je er middenin woont, wil je ervan kunnen genieten. Maar soms wil je je ook lekker terug kunnen trekken van alle drukte. Deze tuinafscheiding creëert de perfecte balans tussen privé en een open afscheiding. Wel van de zon en de rumoer van de stad kunnen genieten en tegelijkertijd de privacy van je achtertuin waarborgen. Precies zoals de klant het voor ogen had.

De afscheiding combineert modern en klassiek naadloos met elkaar en is samen met de klant ontworpen om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de contouren van het gebouw. De corten afscheiding bestaat onder andere uit bloembakken, cortenstaal borderranden en een verborgen deurtje. Want iedereen wil toch een geheime sluiproute naar zijn tuin hebben?

Door de unieke eigenschappen van cortenstaal is de afscheiding onderhoudsvrij. De bloembakken zijn voorzien van afwatering, om ervoor te zorgen dat de aarde goed blijft. Het ontwerp is modulair opgebouwd, in grootte aan te passen en volledig naar eigen wens te ontwerpen.

Cortenstaal tuinafscheiding
Tuinhek van cortenstaal
Detailfoto cortenstaal hekwerk
Poort in cortenstaal hek
Man loopt door cortenstaal hek
Cortenstaal bloembak
Cortenstaal bloembakken
Klimop op de cortenstaal wand van het tuinhek