Projecten van A-tot-Z

Het is zover, je wilt je project eindelijk tot leven brengen. Of het nou gaat om de inrichting van jouw winkel, of om een klein circulair project voor je restaurant. Bij ons kun je erop vertrouwen dat je project in de handen is van vakmensen.

Luxe en duurzame kerstpakketten voor 2023

kerstgeschenken kerstgeschenken

Een traditioneel kerstpakket, maar dan nét even anders. In Nederland gemaakt, met gebruik van duurzame materialen en te personaliseren naar wens. Het enige wat jij hoeft te doen, is jouw wensen doorgeven. Wij doen de rest.

Onze kerstgeschenken kun jij laten vullen met verse en lokale kazen, worst, noten en (winterse) kruiden. Aangevuld met (non-alcoholische) dranken. Maar we gaan wel een stapje verder, want alle producten komen uit de lokale omgeving en er is niks vacuüm verpakt. Vers is ook écht vers.

De kerstpakktten worden door heel Nederland geleverd. Meer weten? We helpen je graag verder!

Uiteraard geheel vrijblijvend

Staallokaal verzorgde vorig jaar 2263 maatwerk kerstpakketten!

Onze maatwerk kerstpakketten

Voor kerst 2023 kun je kiezen uit ons wijnrek, onze vuurkorf en het kruidenrek. Alle geschenken zijn te personaliseren, met bijvoorbeeld een (bedrijfs)naam, logo of slogan. Drie verschillende pakketten, allemaal geheel naar wens te vullen. Het perfecte kerstgeschenk voor jouw werknemers of relaties. Wij leveren in heel Nederland!

Minimale afname van 5 stuks

Zo werkt het:


1. Neem contact op

2. We bespreken je wensen

3. We leveren de pakketten bij jou op locatie

Wat maakt onze kerstpakketten uniek?

Gepersonaliseerd

Ons productieproces begint bij de klant of de koper. Jij kan vanaf het begin meedenken met het hele proces. Daarnaast kun je het cadeau personaliseren. Zo krijg je een uniek cadeau met een eigen verhaal.

Duurzaam

Onze vakmensen maken uitsluitend kwaliteitsproducten, die tientallen jaren meegaan. 100% Dutch made. De rest van de inhoud van het relatiepakket halen we uitsluitend uit de regio.

Lokaal

Alle producten die je in onze relatiegeschenken vindt, komen uit de regio Groningen. We kopen rechtstreeks van de markt of bij lokale ondernemers.

Bij vragen
kun je ons
altijd bereiken!

Bereikbaar tussen 09:00-17:00

Staffelprijzen van onze geschenken

De staffelprijzen gelden bij een afname van minimaal 5 stuks

Vuurkorf

<20 stuks 20-50 stuks 50-100 stuks >100 stuks

€ 102,53 per stuk

€ 95,92 per stuk

€ 89,30 per stuk

Prijs op aanvraag

Wijnrek

<20 stuks 20-50 stuks 50-100 stuks >100 stuks

€ 142,41 per stuk

€ 133,22 per stuk

€ 124,03 per stuk

Prijs op aanvraag

Kruidenrekje

<20 stuks 20-50 stuks 50-100 stuks >100 stuks

75,48 per stuk

€ 61,28 per stuk

€ 50,44 per stuk

Prijs op aanvraag

Wil je graag verschillende geschenken combineren? Ook dat is mogelijk! Want ook dat is een onderdeel van maatwerk. Wil je bijvoorbeeld 10 vuurkorven, 10 kruidenrekken en 5 wijnrekken? Mix'n match zoveel je wilt. Houd er wel rekening mee dat een minimum aantal van 5 pakketten hanteren. Maak het plaatje compleet, door het geschenk mét inhoud te geven. Jij geeft jouw wensen door, wij doen de uitvoering. Op die manier heb jij er geen (extra) werk van, maar laat je wel een onvergetelijke indruk achter. Wil je liever zonder vulling bestellen? Ook dat is mogelijk!

Download onze brochure

Veld is verplicht
Veld is verplicht
Gelukt! Download hierna de brochure

Graag contact via de mail? Vul dan het formulier in:

Veld is verplicht
Veld is verplicht
Veld is verplicht
Veld is verplicht
Bedankt voor je aanvraag. We laten zo snel mogelijk wat van ons horen!