Projecten van A-tot-Z

Het is zover, je wilt je project eindelijk tot leven brengen. Of het nou gaat om de inrichting van jouw winkel, of om een klein circulair project voor je restaurant. Bij ons kun je erop vertrouwen dat je project in de handen is van vakmensen.

Projecten van A-tot-Z

Een oplossing op maat voor ieder project

Een project van staal, dat is een uitdaging die wij maar al te graag aangaan. Het zit 'm natuurlijk ook in de naam. Maar wist je ook dat wij veel meer projecten uit kunnen voeren? Door samenwerkingen met andere lokale bedrijven zoals onder andere Tafelsmaak, kunnen wij opdrachten aan die verder gaan dan staal.

Kantoorprojecten, gym-projecten, horeca-projecten en meer. Voor ieder project bedenken wij een oplossing op maat. Een proces waarbij we jou natuurlijk van A-tot-Z betrekken. Pas wanneer jij volledig tevreden bent, gaan we over tot het bouwen en uiteindelijk het plaatsen. Alles is er op gericht om jou 100% tevreden terug te laten denken op je project.

Staallokaal projecten

Binnen

Horeca

Kantoorinrichting

Jouw project bij Staallokaal


1. Jouw wensen

2. De ontwerpfase

3. De uitvoering

4. Oplevering op locatie

Jouw wens is
het startpunt

Jouw wens is
het startpunt


Een geslaagd project is gebouwd op een goede fundering. Daarom hebben we eerst een kennismakingsgesprek waarin we al jouw dromen, wensen en eisen op een rijtje zetten. Heb je duurzame ambities? Weet je al wat voor sfeer jouw project uit moet stralen? Dit is het moment dat we jou en jouw project leren kennen.

De ontwerp fase van jouw project

De ontwerp fase
van jouw project


Pas wanneer we alles op een rijtje hebben gaan we aan de slag. Onze professionele ontwerpers hebben jaren ervaring in het vak en weten precies hoe ze jouw ideëen kunnen vertalen naar een werkbaar concept. Het concept wordt, in samenwerking met jou, uitgewerkt tot een 2D en 3D schets van het uiteindelijke product.

De uitvoering van jouw project


In deze fase beginnen we met de bouw van het project. De conceptschetsen beginnen nu een echte vorm aan te nemen. Natuurlijk wordt je ook in dit proces nauw betrokken. Om iets wat begonnen is in jouw hoofd langzaam werkelijkheid te zien worden, is immers de helft van het plezier.

De oplevering op locatie

De oplevering


Het moment waar we met z'n allen naar toe geleefd hebben: De oplevering van jouw project. Na alle gesprekken en ontwerpen, is dit het moment dat alles echt tot leven komt. Omdat we de meeste van onze projecten modulair bouwen, monteren we het ter plekke op de eindbestemming. Een mooie afsluiting voor een mooie samenwerking.

Bij vragen
kun je ons
altijd bereiken!

Werkplaats open Ma-Za 08:00-17:00

Vul het formulier in en maak werk van jouw project

Value is required
Value is required
Value is required
Bedankt voor je aanvraag. We laten zo snel mogelijk wat van ons horen!