Projecten van A-tot-Z

Het is zover, je wilt je project eindelijk tot leven brengen. Of het nou gaat om de inrichting van jouw winkel, of om een klein circulair project voor je restaurant. Bij ons kun je erop vertrouwen dat je project in de handen is van vakmensen.

Originele en duurzame relatiegeschenken van 2023

Wist je dat klanten positiever over een bedrijf denken waarvan ze een relatiegeschenk ontvangen? Meer dan 80% van de ontvangers onthoudt zelfs het bedrijf waar ze het geschenk van ontvangen hebben. Steek die maar in je zak. Wat kun je verwachten met een relatiegeschenken van Staallokaal? We leggen het je uit!

Wij maken alles voor jou op maat, in Nederland én wij leveren door heel Nederland. Op die manier heb jij dus gegarandeerd een duurzaam, origineel en op maat gemaakt relatiegeschenk. Wat jij hiervoor moet doen? Jouw wensen doorgeven, meer niet. Wij doen de rest.

Uiteraard geheel vrijblijvend

Maatwerk relatiegeschenken

Een relatiegeschenk in 2023 is meer dan een pen of koffiemok. Een relatiegeschenk is een weerspiegeling van jouw onderneming. Verras daarom (zaken)relaties en klanten met het meest originele relatiegeschenk van het jaar! Of het nu om een relatiegeschenk gaat, een zomergeschenk of kerstgeschenk. Jij laat aan ons weten wat jouw wensen en wij zorgen ervoor dat dit werkelijkheid wordt. Wij maken alles in Nederland, zodat we korte lijntjes houden. Jij hebt er geen (extra) werk van, maar laat wel een onuitwisbare indruk achter bij de ontvangers.

Dit jaar heb jij de keuze uit 7 op maat gemaakte relatiegeschenken, namelijk: de toolbox, het vogelhuisje, het magneetbord, de vuurkorf, het kruidenrek, het wijnrek en de fietsbeugel.

Minimale afname van 5 stuks

Zo werkt het:


1. Neem contact op

2. We bespreken je wensen

3. We leveren de pakketten bij jou op locatie

Gepersonaliseerd

Ons productieproces begint bij de klant of de koper. Jij kan vanaf het begin meedenken met het hele proces. Daarnaast kun je het cadeau personaliseren.

Duurzaam

Onze vakmensen maken uitsluitend kwaliteitsproducten, die tientallen jaren meegaan. 100% Dutch made. De rest van de inhoud van het relatiepakket halen we uitsluitend uit de regio.

Lokaal

Alle producten die je in onze relatiegeschenken vindt, komen uit de regio Groningen. We kopen rechtstreeks van de markt of bij lokale ondernemers.

Bij vragen
kun je ons
altijd bereiken!

Bereikbaar tussen 09:00-17:00


Staffelprijzen van onze relatiegeschenken

De staffelprijzen gelden bij een afname van minimaal 5 stuks

Vuurkorf

<20 stuks 20-50 stuks 50-100 stuks >100 stuks

€ 102,53 per stuk

€ 95,92 per stuk

€ 89,30 per stuk

Prijs op aanvraag

Kruidenrekje

<20 stuks 20-50 stuks 50-100 stuks >100 stuks

€ 75,48 per stuk

€ 61,28 per stuk

€ 50,44 per stuk

Prijs op aanvraag

Vogelhuisje

<20 stuks 20-50 stuks 50-100 stuks >100 stuks

€ 53,17 per stuk

€ 40,85 per stuk

€ 34,73 per stuk

Prijs op aanvraag

Wijnrek

<20 stuks 20-50 stuks 50-100 stuks >100 stuks

€ 142,41 per stuk

€ 133,22 per stuk

€ 124,03 per stuk

Prijs op aanvraag

Wil je graag verschillende relatiegeschenken combineren? Ook dat is mogelijk! Want ook dat is een onderdeel van maatwerk. Wil je bijvoorbeeld 10 vogelhuisje, 10 kruidenrekken en 5 wijnrekken? Mix'n match zoveel je wilt. Houd er wel rekening mee dat een minimum aantal van 5 geschenken hanteren. Maak het plaatje compleet, door het geschenk mét inhoud te geven. Jij geeft jouw wensen door, wij doen de uitvoering. Wil je liever zonder vulling bestellen? Ook dat is mogelijk!


Download brochure

Wil je meer informatie? Geen probleem. Laat je e-mailadres hieronder achter, dan zorgen wij dat je onze brochure krijgt.

Value is required
Value is required
Gelukt! Download de brochure

Graag contact via de mail? Vul dan het formulier in:

Value is required
Value is required
Value is required
Value is required
Value is required
Bedankt voor je aanvraag. We laten zo snel mogelijk wat van ons horen!