Projecten van A-tot-Z

Het is zover, je wilt je project eindelijk tot leven brengen. Of het nou gaat om de inrichting van jouw winkel, of om een klein circulair project voor je restaurant. Bij ons kun je erop vertrouwen dat je project in de handen is van vakmensen.

Luxe kerstpakketten die ook nog eens duurzaam zijn

In een jaar waarin medewerkers & relaties door arbeidstekorten harder dan ooit hebben gewerkt, is het extra belangrijk om te laten zien hoeveel je ze waardeert.

Kies daarom dit jaar voor een echte blijk van waardering. Dat doe je met een uniek kerstpakket dat nog jaren meegaat.

Een traditioneel kerstpakket, maar dan nét even anders. Onze relatiegeschenken zitten vol met verse en lokale kazen, worst, noten en winterse kruiden. Aangevuld met (non-alcoholische) dranken. Maar we gaan wel een stapje verder, want alle producten komen uit de lokale omgeving en er is niks vacuüm verpakt. Vers is ook écht vers.

Mocht je andere wensen hebben, laat het ons dan weten. Een relatiegeschenk is volledig naar jouw smaak aan te passen. Neem hiervoor contact met ons op.

Onze kerstpakketten voor 2022

Voor Kerst 2022 kun je kiezen uit ons wijnrek en onze vuurkorf. Beide zijn te personaliseren, bijvoorbeeld met jouw logo. Omdat het twee compleet verschillende pakketten zijn, zijn zowel het pakket als de vulling volledig naar wens te bepalen. Zo past het pakket altijd bij jouw werknemers of relaties.

Je kunt de twee verschillende pakketten combineren. Wil je bijvoorbeeld 10 vuurkorven en 10 wijnrekken? Mix’n match zoveel als je wilt. Houd er wel rekening mee dat een minimum aantal van 5 pakketten hanteren. De vulling van de pakketten ook volledig naar wens aan te passen. Een wijnrek vraagt natuurlijk om een ander soort vulling dan een vuurkorf. Wil je liever zonder vulling bestellen? Ook dat is mogelijk!

Staffelkorting (minimale orderhoeveelheid = 5 stuks):

 
5+ stuks 20+ stuks 30+ stuks 40+ stuks 50+ stuks

€ 112,50 per stuk

€ 102,50 per stuk

€ 97,50 per stuk

€ 87,50 per stuk

€ 82,50 per stuk

Zo werkt het:


1. Neem contact op

2. We bespreken je wensen

3. We leveren de pakketten bij jou op locatie

Wat maakt onze kerstpakketten uniek?

Gepersonaliseerd

Ons productieproces begint bij de klant of de koper. Jij kan vanaf het begin meedenken met het hele proces. Daarnaast kun je het cadeau personaliseren. Zo krijg je een uniek cadeau met een eigen verhaal.

Duurzaam

Onze vakmannen maken uitsluitend kwaliteitsproducten, die tientallen jaren meegaan. 100% Dutch made. De rest van de inhoud van het relatiepakket halen we uitsluitend uit de regio.

Lokaal

Alle producten die je in onze relatiegeschenken vindt, komen uit de regio Groningen. We kopen rechtstreeks van de markt of bij lokale ondernemers.

Bij vragen
kun je ons
altijd bereiken!

Bereikbaar tussen 09:00-17:00

Download onze brochure

Wil je meer informatie? Geen probleem. Laat je e-mailadres hieronder achter, dan zorgen wij dat je onze brochure krijgt.

Gelukt! Download hierna je brochure

Graag contact via de mail? Vul dan het formulier in:

Value is required
Value is required
Value is required
Value is required
Bedankt voor je aanvraag. We laten zo snel mogelijk wat van ons horen!